Терапия на месец август

Лицева терапия за успокояване на зачервяването, почистване и подхранване с Млечно-каолинова маска с комплимент Масаж на цели ръце

Крем за разширени капиляри

За мен

За мен

Казвам се Бойка Каламова и съм създател на собствено терапевтично направление „Каламия“. Родена съм в Карлово през 1962 година. През 1987 се дипломирах като инженер-геолог, образование, което ми даде знания за Природата като цяло.

После животът ми тръгна в друга посока. Тренирайки тай дзи цю ан, имайки личен мотив,  стигнах до курс по Китайска медицина към Спортна Академия – София. През 1998 година се срещнах с д-р Шън Фей – лекар и майстор по бойни изкуства. Той стана мой учител и ментор в продължение на две години. След това останах в екип с български колеги още три години и работех с хора с много тежки заболявания. Сблъсъкът между очакването на клиентите някой да ги излекува и холистичния подход на източната медицина ме доведе до решението да се пренасоча към профилактиката….

Отзиви

Бойка е невероятен професионалист и всеки път отивам при нея с голямо удоволствие. Клиeнтка съм й от 17 година и съм се убедила в уменията й, нейната вещина и  желанието да помогне на хората. Тя подхожда към работата си интелигентно  и непрекъснато доразвива познанията си с допълнително обучение и много четене. Запозната е с различни техники  и стилове на работа и прилага всичко необходимо за да се почувстваш по-добре. Бойка винаги  разсъждава по проблемите, които имаш и препоръчва подходящи терапии. Аз страдам от  диабет, тип1 от 20 години и терапиите при Бойка ми помагат да се справям с последиците. Редовните посещение ме карат да се чувствам пълноценна и пълна с енергия. Горещо препоръчвам Холистичен център „Каламия“ и мъдрите ръце на Бойка както за релакс така и за здравни проблеми!

Албена Матова

Председател на фондация "Тавита България"

Ако се чудите какво да подарите или пък да си направите подарък, определено услугите в Холистичен център „Каламия“ си заслужават.

Това е храна за душата. Ще се откъснете от забързанатата атмосфера на града, ще почувствате приятната релаксираща енергия. Препоръчвам масажите — чувствам се прекрасно!

Елена Данчева

Инженер телекомуникации

Изключително приятно съм впечатлена от човека и специалиста Бойка Каламова.
Създала е един чудесен Център „Каламия“, със свежа и приятна атмосфера. Бойка има прекрасно и силно загрижено отношение към проблемите на клиентите си, както и компетентността да помага. Отидох при нея с болки в ставите (рамо, коляно и тазобедрена). След лечебните процедури, които ми направи, болките отшумяха и се чувствам нов човек.
Благодаря на Бойка за човещината и помощта!

Илиана Канева

Български Енергиен Холдинг

Студио „Каламия“

Влез и остави света зад себе си.

Тук, в уютна обстановка, на фона на тиха музика се хармонизира вътрешния свят на всеки гост!

 

Нашите услуги

 

Терапии за лице и тяло

Забързаният начин на живот води до необходимост уединение и адекватна грижа за поддържане на тялото здраво и гъвкаво, за стегнат силует и блестяща кожа. За лице За тяло

Програми

Комплексните програми, които се  предлагат в Холистичен център „Каламия“ са разработени за подпомагане на  решаването или профилактиката на определени здравословни състояния.  Програми 

Уреди и апарати

Мъдрото и ефикасно използване на високо-технологични уреди допринасят за ефективността на техниките и подходите на концепцията „Каламия“, за да подобрят целите и резултатите.  Уреди