Терапия на месец август

Лицева терапия за успокояване на зачервяването, почистване и подхранване с Млечно-каолинова маска с комплимент Масаж на цели ръце

Крем за разширени капиляри

За мен

За мен

Казвам се Бойка Каламова и съм създател на собствено терапевтично направление „Каламия“. Родена съм в Карлово през 1962 година. През 1987 се дипломирах като инженер-геолог, образование, което ми даде знания за Природата като цяло.

После животът ми тръгна в друга посока. Тренирайки тай дзи цю ан, имайки личен мотив,  стигнах до курс по Китайска медицина към Спортна Академия – София. През 1998 година се срещнах с д-р Шън Фей – лекар и майстор по бойни изкуства. Той стана мой учител и ментор в продължение на две години. След това останах в екип с български колеги още три години и работех с хора с много тежки заболявания. Сблъсъкът между очакването на клиентите някой да ги излекува и холистичния подход на източната медицина ме доведе до решението да се пренасоча към профилактиката…. Още…

Терапии

Забързаният ритъм на живота ни увеличава ежедневната потребност от пълноценна почивка, за възстановяване на жизнената ни сила. Необходимо ни е уединение и адекватна грижа за поддържане на тялото ни здраво и гъвкаво, за стегнат силует и блестяща кожа.

Терапии за лице и тяло

Забързаният начин на живот води до необходимост уединение и адекватна грижа за поддържане на тялото здраво и гъвкаво, за стегнат силует и блестяща кожа.

Програми

Комплексните програми, които се  предлагат в Холистичен център „Каламия“ са разработени за подпомагане на  решаването или профилактиката на определени здравословни състояния. 

Уреди и апарати

Технологичните улеснения не само подобряват всеки един резултат, но и допълват чувството за ефективност у не един и двама клиенти.

Уреди и апарати

Технологичните улеснения не само подобряват всеки един резултат, но и допълват чувството за ефективност у не един и двама клиенти.